Magamról

“A zene lelkem lélegzetvétele, s egyszersmind imádságom és munkám.”

Liszt Ferenc

Mikor megkérdezték kisgyermek koromban: ”mi leszel ha nagy leszel?”- már akkor tudtam a választ: ”Énekesnő”. Ezen Gyermekkori áhított álmomnak eleget téve, otthagytam a vidéki, boldog szülői házat és a fővárosba költöztem. Rengeteg kitartásra, lemondásra és türelemre volt szükségem ahhoz, hogy elinduljak és lépegessek felfelé a zenei pályán. Ebben a mai napig is nagy segítségemre van igen erős elköteleződésem a zene, és az éneklés szeretete és hitem. Mivel magamhoz mindig szigorú voltam, a mai napig folyamatosan képzem magam. Mesterem a nemzetközileg is elismert Tokody Ilona Kossuth-, és Liszt Ferenc-díjas magyar operaénekes.

Tíz éve vagyok a Zenei pályán, jelenleg az opera mellett főképpen az operett egyedi világa munkásságom fő színtere Kálmán Imre Csárdáskirálynője, Marica grófnője, vagy Huszka Lili bárónője… Itt találom meg igazán önmagam, mind a zenei frázisokban, mind a történetben. Ebben a műfajban érzem át leginkább, és itt tudok legjobban megnyílni a közönség felé. Az operett éneklése közben vagyok a legboldogabb.

Örömömre szolgálnak az elém kerülő, és egyre nagyobb kihívást jelentő szakmai feladatok, és hogy mára az operett legelismertebb énekeseivel dolgozhatok együtt, lehetek velük egy színpadon.

Szeretettel teszek mindig eleget vidéki önálló meghívásoknak. Már több éve járom kollégákkal az országot színvonalas, csodálatos jelmezes, táncos Operett előadásokkal, de a jövőben szeretnék külön hangsúlyt fektetni minőségi Operett Gála műsorok szervezésére, fesztiválokra, falunapokra és egyéb eseményekre.
Szeretném ellátni a vidéki Operett kedvelő Közönséget minőségi, igazi élményt teremtő operett műsorokkal, gálákkal, ismert előadók közreműködésével.

zene

Mottóm, hogy mindig, minden emberhez szeretettel kell közeledni, minden helyzetben, még ha néha nehéz is. Hiszem hogy a zenén keresztül ez még hatékonyabb és sokkal könnyebben megvalósítható!

Blaskó Bernadett op

Elérhetőségek

Blaskó Bernadett
operett primadonna, operett énekesnő
bernadett.blasko@gmail.com
Honlapomon megtekinthető operett előadások, gyermek misztériumjátékok megrendelhetőek. Örömmel visszük el az előadásokat az ország különböző településeire, vidéki városaiba, fesztiválokra, falunapokra, egyéb rendezvényekre.